Dit tag forventede levetid afhænger af flere faktorer; type af tagdækning, materiale og eksponering for barske vejr elementer blandt top kvalitet. Med regelmæssig vedligeholdelse og normal forvitring faktorer, kan et tag vare alt fra 10-100 år.

Fælles tagmateriale som bygget op tagsten normalt varer 12 – 20 år, metal tagdækning 15-40 år, træ ryste eller helvedesild 10-40 år, asfalt helvedesild 15 – 20 år, og speciale materiale som skifer op til 100 år under gode forhold.

Lækager begynde som små revner i tagmateriale, der ikke måske være synlig; vand kan samle i et tilstødende hvadkosteretnyttag.dk område. For at påvise en sådan skade, kan en tæt kontrol af taget være nødvendigt.

En certificeret tagdækning entreprenør kan indkaldes til at undgå yderligere skader på taget eller tilskadekomst boligejer forårsaget ved at forsøge at nærlæse hans eller hendes self. Et tag inspektion skal udføres hvert år. konstant forvitring af sol, varme, regn, sne, hagl, vind og kulde kan forårsage tagmateriale at bryde. En certificeret tagdækning entreprenør vil vide hvad man skal kigge efter.

Et tag og etageadskillelsen system bør være ordentligt udluftet for at forhindre overophedning og fugt fastholdelse, to faktorer, der kan forårsage et tag til at bryde for tidligt.

At vælge en kvalificeret tagdækning entreprenør

En certificeret, erfaren entreprenør tilbyder forskellige tjenester. Fra helt rive ud en gamle tag og erstatte den med en ny, til inspektion og “attesterende” en eksisterende tag. Sidstnævnte er en proces, hvor taget er inspiceret og “garanteret” til at fungere ordentligt i en vis periode af tid; normalt 2 år. Kontrahenten tager ansvar for eventuelle nødvendige tagdækning reparation i denne periode.

En certificeret entreprenøren er vidende om tag systemtyper, materialer, og installationsprocedurer, der bedst passer til hvert projekt, og vil sikre, at der er tilstrækkelig udluftning.

Bede potentielle tagfirmaer spørgsmål såsom om, hvorvidt de er licenseret og bundet. Hvad ansvarsforsikring dækning de udfører, og om det er op til dato. Spørg hvilke tagdækning produkt producenter bliver licenseret og godkendt af, til installation af produkter og garanti formål. Spørg også hvis de er medlem af nogen handelsorganisationer, regionale eller nationale.

Er flere ressourcer til at finde en certificeret tagdækning entreprenør; henvisninger, lokale licensudstedende regeringsorganer og websteder, som tilbyder entreprenører til leje eller en liste over kontrahenter, der er licenseret og bundet.

I Canada, kan du besøge www.handycanadian.com for en liste over certificerede tagfirmaer i dit område.