InvitingHome.com forpligtet til at yde udsøgt designet håndlavede møbler, arkitektoniske produkter og unik dekorative elementer fremstillet efter de højeste kvalitetsstandarder. Vores omfattende udvalg af arkitektoniske produkter og boligudstyr tillader indretningsarkitekter, dekoratører og boligejere til at oprette et hjem af deres drømme!

Invitinghomes samling af støbning, dæksten og andre

arkitektoniske produkter inspireret af populære historiske og klassisk design, velegnet til traditionelle og moderne hjem. Tilføjelsen af de arkitektoniske produkter vil øge ethvert nybyggeri, renovering, historiske restaurering eller istandsættelse projekter, tilføje værdi til dit hjem, og sikre en markant og varigt indtryk. Hvis du er interesseret i at forbedre dit tømrer aalborg hjem, eller du er en design professional eller entreprenør midt i et kommercielt projekt, er du sandsynligvis begejstret at har fundet vores hjemmeside. På InvitingHome.com er vores mål at tjene dig ved at tilbyde hårdt at finde, smukke produkter til en stor værdi; og for at give dig vejledning og ekspertise du har brug at træffe en informeret beslutning før købet.

På InvitingHome.com er vi stolte af at levere designere, entreprenører, håndværker og håndværkere og husejere, der er kommet til at stole på vores overlegne produkter og uovertruffen service. Vores kommercielle kontohavere modtager en særlig rabat på produkter baseret på volumen, og i kombination med fremskyndet shipping muligheder, og på webstedet levering til alle hjørner af USA, det er virkelig værd at gøre InvitingHome.com din første online shopping destination.

InvitingHome.com er anderledes, fordi det udfylder en niche i hjem forbedring markedet, men også fordi de professionelle designere ansat værdsætter der uovertruffen kundeservice. Der er altid en arkitektonisk specialist og interiør designer på opkald og tilgængelige for over telefon konsultationer. Med lidt forudgående planlægning og en foto sendt via e-mail, kan klienter modtage en tilpasset høring, der vil bringe dem tættere på deres drøm indretning. Vores arkitektoniske specialister og fagfolk, design er mere end glade for at hjælpe klienter i processer giver beregninger, og tilpasning af ordrer. Vi støtter vores klienter i deres kommercielle bestræbelser ved at tilbyde rabatter baseret på volumen, lagerstyring, og vil selv reservere lager for ofte købte produkter. Uanset om du har brug for natten shipping, eller en specialdesignet træskærerarbejde, vi stræber efter at opfylde og overstige forventningerne hos alle vores kunder.

Webstedet blev oprettet for at tilfredsstille et dobbelt formål. Først, vi sigter mod at gøre lettilgængelige exceptionelle produkter til offentligheden, og for det andet, vi stræber efter at uddanne kunden om produkterne ved at levere oplysninger om sådanne spørgsmål som konstruktionsmateriale fra installation tips, hvordan man kan afslutte det produkt, og selv pædagogiske artikler beregnet til at oplyse kunden om visse produkter. Du kan bogstaveligt talt glide gennem hjemmesiden, modtager så meget produktoplysninger som muligt og bemyndigelse boligejer; at tillade klient til at træffe en informeret beslutning før du køber produktet.