Den første ting, du skal gøre for at blive økonomisk uafhængige er at have et mål om at gøre dette. Når du har sat et mål i en bestemt retning, kan du skræddersy forskellige aspekter af dit liv til at arbejde mod dette mål. Tid til at gøre, hvad du så”uden virkelig Generer at spørge, hvad betyder det for mig?”, tilbringe tid med min kone og børn på mine egne betingelser og vilkår (snarere end glip af familieliv på grund af ‘crunch’ produktudgivelser, umulige tidsfrister, back-to-back (for det meste meningsløst) møder, osv., at trække dig ned og lager).

Selv om der skulle være nogen risiko for Ponzi Scheme fælde, men du nødt til at indse forskellige risiko for ukonventionelle bedre udbytte programmer betragtes som spekulative investeringer (se detaljerne i risiko Management afdeling for hver aktivklasse), typiske risiko er dårlige resultater i stand til penge manager – de kan udslette hele din hovedstol i korte periode.

De leje jord og betale livsstil gebyrer”for de forskellige faciliteter, såsom en swimmingpool og kulturelle aktiviteter, som de nyder når de er i USA Det meste af tiden, men de på rejse i verden, bor på hostels og hoteller, leje lejligheder og housesitting.

For eksempel, selv om nogen med take – home løn (bruttoindkomsten minus skatter) $ 200.000 om året og en 50% besparelser er at spare langt mere end en person med $60.000 af take – home løn og en 50% besparelser, vil både enkeltpersoner være klar til at gå på Pension på nøjagtig samme tid.

1500, 1500 dagene frihed blog krøniker rejsen af en blogger (og hans kone), hvis mål er at gå på Pension i 1500 dage i en alder af 43 — dermed tænke anderledes og undslippe rotte race. ” Blogs spænder fra en række finansielle uafhængighed emner, alle som har til formål at opmuntre og inspirere andre til at opgive deres forbruger, spendaholic måder til fordel for en mere tilfredsstillende eksistens “og Lær hvordan du investere og spare penge via skæring udgifter og smart, simpel investering.

Social sikring: Hvis du vil holde dit forbrug det samme når din sociale sikkerhed begynder (eller din pensionering år, hvis dette er senere), derefter levere din skøn her, og FIRECalc vil tage mindre fra din portefølje til at gøre op dit årlige forbrug.

På FinCon17, jeg blev inviteret til et brand (finansielle uafhængighed på Pension tidligt) øl smagning parti af Carl fra 1500days på et tidspunkt af natten, og mange øl i, jeg sluttede Carl og nogle få bloggere på diskuterer, hvad hans liv har været siden går på Pension fra sit job.

2000 ‘ erne krævede konventionelle dogmet fastsat eller rettere at efterløn var forbeholdt højindkomstland millionærer; at det var nemmere at tjene flere penge end at tilbringe mindre; at tilbringe mindre betød “at gøre uden at eller lære lange lister af nøjsomhed tricks; og at blive officielt pensioneret kræves en permanent givet afkald på enhver og alle former for indkomst.

Så i stedet på 4%, ville min beregning være mere som krævede besparelser = lever udgifter for antallet af år indtil 65. Disse besparelser vil skulle investeres langt mere sikkert på grund af behovet for at spise kapital på kort sigt, og eventuelle renters rente ville være min sikkerhedsmargen.

Penge at spare stillinger er altid den samme – stoppe med at gøre dette, stoppe med at købe der, holde op med at have noget sjovt og leve et trist underprivilegerede liv mens du ser numrene i din bankkonto kryds op og op. Selvfølgelig, de ramme ikke det på den måde, men når nogen beder dig om at opgive noget, du elsker i penge, vi får temmelig defensiv.

William Bernstein, MD, forfatter til The investors manifest, kan lide at sige Hvornår har du vundet spil, stop spille. ” Hvad han mener med det er, at når du får penge nok til at opretholde du for resten af dit liv, stoppe risikere det. Hvis du er økonomisk uafhængige, men stadig i orden, kan du dramatisk sænke de finansielle risici i dit liv ved at fortsætte med at gemme og lade dine investeringer sammensatte, selvom du bruger en mindre risikofyldt portefølje.