Singleliv kan være noget så skøn og fuld af frihed. Der er ingen til at bestemme over én og der er ingen man skal tage hensyn til, når man køber nyt ind til hjemmet. Der er ingen til at løfte øjenbrynene, når man hiver et nyt grønt tæppe ind i stuen eller hænger et stort billede af sin barndomshund op ved siden af sengen.

Singles Day Danmark får du mulighed for at købe nyt ind til hjemmet og dekorere det lige præcis som du vil – og så endda til udsalgspris! Kunne det være bedre?

Find ud af hvilke butikker der fejrer Singles Day

Selvom Singles Day er kommet til Danmark, så er det desværre ikke alle butikker endnu, der lige er hoppet med på bølgen. Nogle butikker har ikke lyst til at sætte udsalg denne dag og så er det da rigtigt træls, hvis det lige er den butik du havde regnet med at få købt en masse lækre ting i. Så får din egen skyld burde du lige tjekke en ekstra gang, om din yndlingsbutik virkelig holder udsalg den dag.

Hvis det alligevel er en butik du ofte besøger, så spørg ad næste gang du alligevel er dernede for at købe nogle nye jeans eller dimsedut til køkkenet. Ekspedienterne har med garanti fået af vide, om deres butik holder Singles Day og kan hjælpe dig ad.

Hvis du eller ikke lige kommer ned i butikken lige foreløbig, så tag lige et kig inde på butikkens hjemmeside. Der vil de som regel reklamere for det i god tid, så deres kunder kan være forberedte på at købe ind den dag.

Overvej præcis hvad det er du har brug for

Der kommer rigtig mange udsalgsdage omkring november og december, hvor man meget hurtigt kan få brændt en masse penge af. Udsalgsdagene er spredt ud en lidt længere periode og vis du godt vil deltage i dem alle, så pas på med ikke at brænde alle dine penge af på den første og den bedste udsalgsdag.

Det er som regel ikke alle butikker, der holder udsalg på de samme dage og hvis du virkelig gerne vil købe ind i en butik, der først holder udsalgs lidt senere, så ville det være surt at brænde alle pengene af med det samme.

Derfor kan du med fordel allerede nu sætte derned og lave en liste over præcis hvad det, du gerne vil have fat i. Undersøg i hvilke butikker du kan købe tingene i og hvilke dage, de holder udsalg. Læg så listen et sted, hvor du nemt kan hive fat i den, når du lige pludselig kommer i tanke om noget mere, du har brug for. Du kan jo eventuelt have listen på din mobil, så du altid har den ved hånd