Hvad er din reaktion? Tak for din reaktion Glem ikke at dele dette med dine venner! Dette kan fremmane billeder af mad pletter, svedige armhuler og forskellige andre kropsvæsker, men der er ingen grund til at rynke næsen. Masser af tøj få kasseret netop fordi de er aldrig slidt. Vi køber ikke ildelugtende, slidte klude, men de fordrukne onlinekøb og impuls køber vores ikke-oplyste peers. Hvis du ønsker en designer jakke, lade nogle andre sucker bekoste sig først. Lige som at købe en bil, dalende det øjeblik det forlader rack, dens værdi.

Udskift glødepærer med kompakte fluorescerende (CFL) pærer. Disse pærer bruger 75% mindre energi og sidste 10 gange længere. De tager nogle at vænne sig til, og de vil ikke arbejde i hvert lys armatur. Men bruger dem, hvor det giver mening, og du sparer energi og penge.

Min mand og jeg, det meste af tiden, bruge kontanter kun. Hvis jeg har en $5 regningen i min tegnebog, sætte jeg det til side. På bare lidt over et år jeg har akkumuleret ca $600 og gå ikke glip af det! Også, når du bruger kontanter, du normalt får en masse forandringer, der er også afsat. Det er forbløffende, hvor hurtigt du spare penge, og igen, gå ikke glip af det.

Dette er afgørende, og kan være så nemt. Tag et kig på både din egen og din medarbejder kalendere — hvor mange timer om ugen bliver brugt i møder? Virkelig vurdere omkostninger og fordele for virksomheden. Mere end sandsynligt, kan du skære ned på nogle mødetidspunkt og op tid til fuldførelse af opgaver.

Problemet er din opsparingskonto bør gå uberørt. Og de fleste mennesker har tendens til ikke at re deponere de penge, de trak sig tilbage fra deres opsparingskonto. Det begynder bare at krympe og krybe indtil der er næsten intet tilbage. Indstille et budget, sætte penge i din kontrol og ikke overforbrug.

Nej, fantomfødningen ikke er en form for tegneserie skurk. Det er diskret strømmen af energi fra snore sluttet til forretninger, når de enheder, de er knyttet til er i standby eller slukket. Trække mobiltelefonopladere og elektroniske enheder, når du ikke bruger dem. Miljøstyrelsen anslår, at amerikanerne har et sted mellem 20 og 40 enheder (fra printere til kaffemaskiner) ved hjælp af phantom belastninger i hele deres hjem — og alt dette tilføjer op til penge unødigt på energi.

OK, vil jeg fortælle dig, hvordan jeg kender. Himlen faldt for os, vores hus har brænde helt til jorden i en 1 fod høje bunke aske i en massiv wildfire. Vi var så sindssygt heldig – vi havde god forsikring. (USAA klipper højt ved den måde)… og vi var OK. Vi havde faktisk ikke tilstrækkelig dækning, men vi var OK. Men de fleste folk i området (over 1500 hjem brændt i denne ild) gjorde ikke så godt. Forsikring gør deres penge ved at finde måder at ikke betale skulle værst ske. Som er kinda ikke ønskede.

Hvis du ofte gå for at spise, stop. Det er generelt meget billigere at tilberede et måltid hjemme end at bestille en tilsvarende fad i en restaurant. Regelmæssigt madlavning din egen mad også lærer dig en værdifuld færdighed du kan bruge til at underholde venner, tilfredsstille din familie, og selv tiltrække romantisk interesser.

Den mindste udbetaling for et lån, der er forsikret ved den føderale bolig Administration er 3,5 procent. Købere at tage ud en konventionel pant kan sigte til en 10 procent ned betaling at holde deres månedlige betalinger lave eller 20 procent at undgå PMI. Så længe du kan skrabe sammen 10 eller 20 procent af købsprisen, du er god til at gå, højre? Ikke helt. Din udbetaling er ikke de eneste penge, du bliver nødt til at bringe til lukning bordet. Du kan også nødt til at betale for en vurdering, advokat gebyrer og husejere associering afgifter som en del af lukning.

Bruge mindre end du gør. Denne grundlæggende floskel tendens til at blive skubbet ind i den senere”bunke. Opbygge en lyd finansielle fremtid kræver, som i dag bliver den undvigende senere.” Individer bør gennemgå numre og finde ud af hvad der er muligt. Derefter, hvis det er nødvendigt, anvende kreative ideer til at gøre den samlede udstrømning er mindre end indkomst, hvilket kan betyde at tage et andet job eller dreje en hobby i en indkomstskabende aktivitet. Alternativt kan det være nemmest at fokus på trimning udgifter fra budget (f.eks. kabel, transport) eller evaluere nuværende udbydere for nødvendige tjenester (f.eks. kreditkort, forsikring, gym medlemskaber).