Få mest muligt ud af din personlige finanser ved at optimere dine aktiver og passiver. Forstå, at jeg elsker biler. Og jeg voksede op, hvor offentlig transport er sørgeligt utilstrækkelige, motorveje regel, og børnene får biler på 16 (jeg havde faktisk mine på 15 netop venter nemlig mig hen til blive licensen!). Jeg havde aldrig troet det muligt at leve uden en bil, men jeg gør og med kun mindre justeringer. Mens udkig efter bøger om at købe et hjem, jeg snuble på en bog med titlen hvordan at Live uden at eje en bil af Chris Balish og besluttede at give det en chance. Jeg gjorde en prøvekørsel, mens jeg stadig ejet min bil for at sikre det var muligt, og når der bare gik til det regne, jeg ville bare få en anden bil, hvis forsøget mislykkedes.

Vi bruger Kindle Fire tabletter til skole og min favorit feature er en app kaldet Kindle fritid My kids love at de kan få adgang til tonsvis af apps og videoer, mest er pædagogiske (jeg elsker at jeg kan indstille frister eller blokere ting). Men min favorit del er den enorme digitale bibliotek, der er til rådighed. So. Mange. Bøger.

Erstatte dit papirhåndklæder. Du kan få super billige hvide håndklæder til næsten ingenting fra køkken levering butikker. Faktisk bruger mange industrielle køkkener ikke papirprodukter, fordi de vil bruge en formue på dem. Erstatte køkkenrulle i køkkenet og til rengøring kan virkelig tilføje.

Her er en lille advarsel. Større projekter kan kræve en professionel. Hvis du forsøger at lave et rør i din væg og skrue det op, kan du ende med at betale endnu flere penge til en blikkenslager til at komme og lave det oprindelige problem plus de skader. Kun gøre DIY projekter af ting, du føler dig overbevist om at færdiggøre.

Et lånerkort giver adgang til tusindvis af bøger gratis, men det er ikke alle. Brug dit lånerkort til at låne film, magasiner og aviser. Biblioteket er også et godt sted at få noget arbejde gjort gratis (alias uden skyld for ikke at købe et dyrt latte).

OK, med alle de ovenstående besparelser tips er der ingen grund hvorfor du og jeg ikke kan gemme flere penge. Jeg tror, den ene nøgle er tager tid til at gøre ovenstående, som er en værdifuld investering, økonomisk set, at du vil se som din savings account(s) stige mere. Tiden er en lille pris at betale for det endelige resultat, højre? Højre.

Kører en tøj tørretumbler er også skøre spild af penge, da solen giver bountiful energi gratis samtidig dræbe nisser og fading pletter. I dybet af vinteren, kan du tørre tøj på en bøjle inde (et sted hvor fugt ikke vil være et problem).